Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kreativ is

Kreativ Is – individuell lek och teknikutveckling
Malmö Redhawks välkomnar sina medlemmar till ett koncept som vi kallar Kreativ Is. Upplägget är mycket enkelt och kommer säkert att kunna utvecklas med hjälp av allas positiva idéer och förslag.
 
Vi erbjuder våra spelare från U8-U15 samt tjejhockeyn att öva, leka, lira, testa och inspireras av varandra på Rosengårds Ishall måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Det är fritt för spelarna att delta – ingen anmälan och ingen tränarledd träning. Med detta initiativ vill vi öka möjligheten till lekfull spontanträning och umgänge mellan spelare i olika åldersgrupper, vilket vi hoppas blir kul och kan leda till positiv teknikutveckling och ökat relationsbyggande mellan lagen.
 
I kalendern på den här sidan kan du se vilka träningstider som gäller. Det går även bra att prenumerera på kalendern så du alltid har aktuella tider i din telefon.
 
Du måste ha full hockeyutrustning på isen.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 11/05 14:23 
Hem, 10/05 11:22 
 
Huvudpartners