Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tjejhockey

Välkommen till Redhawks Tjejhockey
Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer!
Här har vi ett hockeylag endast för tjejer. I dagsläget har vi 32 aktiva tjejer.
 
Vi tränar två gånger i veckan och tränar mycket på skridskoteknik, klubbteknik och gemenskap. Här läggs även stor vikt på hur man beter sig på planen och utanför, samt mot varandra. Spelar man redan hockey i ett killag i en annan förening, men är intresserad av extra istid och att få träna och spela med tjejerna, så är man välkommen att delta i våra hockeyträningar för tjejer.(Dock får man ej lov att träna med två grupper/lag i ishockeyn under corona)
 
I Malmö Redhawks Tjejer, lär vi ut så mycket mer än att bara spela hockey. Här lär vi ut hur man möter livets alla olika utmaningar som tex, hur man tar en vinst/förlust, hur man lär sig att kämpa och inte ge upp, skapa livslånga vänskapsrelationer och hur man respekterar sig själv och andra i sin omgivning.
 

Utrustning:
På hockeyn behöver vi full utrustning, skridskor, hjälm med galler, handskar, axelskydd, armbågsskydd, hockeybyxor, benskydd, damasker, ett halsskydd och klubba. Det finns tillgång till några ”prova på-utrustningar” som kan lånas vid de första träningarna och klubbor. 
 
Sommarträningstider:

Tisdagar kl 18:00-19:00
Torsdagar kl 18:00-19:00
Plats: Bulltoftaparken
 
Lördagar 15/5, 22/5 och 5/6 kl 10:00-11:30 
Plats: Boxning i Höllviken
 
Kostnad:
Medlems- och aktivitetsavgift för hela säsongen (september - mars) är 1100 kr/barn. Av det är 300 kr medlemsavgift och 800 kr aktivitetsavgift. När du anmält dig blir du "prova på-medlem" och kan prova ett par gånger innan du bestämmer om du vill fortsätta och då betala din avgift. Om du även spelar i något av föreningens andra lag betalar du din avgift där, och tjejhockeyn ingår utan extra kostnad.
 
Välkommen med din anmälan på den här länken: http://ungdom.malmoredhawks.com/newMember/?ID=142693
 
När du anmält dig blir du prova på-medlem i upp till 3 veckor utan kostnad innan du behöver bestämma dig för att betala och fortsätta.
 
Ni kan även följa oss på vår Facebook sida och vårt Instagram konto. 
https://www.facebook.com/malmoredhawkstjejer/
@malmoredhawkstjejer
 
 
 
Är din dotter intresserad av att börja spela hockey tveka inte att höra av er!
 
Vid frågor kontakta huvudansvarig: 
Sofia Andersson
Andersson.2@hotmail.com
POWERPOINTPRESENTATION
2021-05-05 12:40

Nu ligger Powerpointpresentationen från föräldrarmötet här på hemsidan under "DOKUMENT".

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss ledare. 

SOMMARTRÄNING
2021-04-22 21:12

Nu har vi planerat klart och i vår kalender här kan ni se att vi kommer att träna tisdagar och torsdagar, även tre lördagar. Vi kommer att köra Bighawks och Babyhawks på tisdgar och lördagar. På torsdagar blir det BARA Bighawks som tränar. VI kommer att köra på Bulltofta, med  perfekt utemiljö och centralt läge. På lördagar blir det att åka till Höllviken för att träna boxning tillsammans.

 

Vi tar resten på föräldrarmötet på tisdag!

DIGITALT FÖRÄLDRARMÖTE
2021-04-22 21:10

Tisdag 27/4 kl 19-20 kör vi ett digitalt föräldrarmöte via Teams.

Här kommer vi att diskutera säsongen som gått, sommarträning och inför säsong 2021/2022.

Svara på kallelserna snarast möjligast, tack.

 

 

Träning 31/3
2021-04-02 11:12

Fler bilder (+9) >>
Malmö Redhawks Tjejer
 
Inställd träning 21/12-24/1
2020-12-21 09:36
Besked från kommunen att de stänger samtliga idrottsanläggningar (både inomhus och utomhus) från och med 21/12. Detta som en direkt följd av de restriktioner som kom från Regeringen i fredags.

För vår del betyder det att träning är inställd från 21/12 till 24/1. 

Mer information om beslutet från Malmö kommun hittar ni här:https://malmo.se/Aktuellt/Artiklar-Malmo-stad/2020-12-21-Kultur--och-fritidsverksamheter-for-alla-aldrar-stangs.html


Ta hand om er och era närmsta.
 
Huvudpartners