Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tjejhockey

Välkommen till Redhawks Tjejhockey Äldre!
Lagbild säsong 2021/2022
Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Äldre!
 
Vi har tre hockeylag i föreningen som endast är för tjejer,  denna sidan gäller för Tjejer Äldre Att spela med Tjejer Äldre innebär att tjejerna är födda från 2006 till 2010 
I dagsläget är vi totalt 25st aktiva tjejer i den här gruppen. 
 
Vi tränar två- tre gånger i veckan och tränar mycket på skridskoteknik, klubbteknik och gemenskap. Här läggs även stor vikt på hur man beter sig på planen och utanför, samt mot varandra. I Malmö Redhawks Tjejer, lär vi ut så mycket mer än att bara spela hockey. Här lär vi ut hur man möter livets alla olika utmaningar som tex, hur man tar en vinst/förlust, hur man lär sig att kämpa och inte ge upp, skapa livslånga vänskapsrelationer och hur man respekterar sig själv och andra i sin omgivning.
 

Utrustning:
På hockeyn behöver vi full utrustning, skridskor, hjälm med galler, handskar, axelskydd, armbågsskydd, hockeybyxor, benskydd, damasker, ett halsskydd och klubba. Det finns tillgång till några ”prova på-utrustningar” som kan lånas vid de första träningarna och klubbor. 
 
Sommarträning 2022/2023:

Tisdagar kl 18:00-19:15 (Bulltofta)
Torsdagar kl 18:00-19:15 (Bulltofta)
Lördagar kl 11:30-13:00 (Höllviken Boxningsklubb)
 
Kostnad 2022/2023:
Medlems- och aktivitetsavgift för hela säsongen (september - mars) är 3300kr/barn. Av det är 300 kr medlemsavgift och 3000 kr aktivitetsavgift. Om du även spelar i något av föreningens andra lag betalar du din avgift där, och tjejhockeyn ingår utan extra kostnad. 
 
Ni kan även följa oss på vår Facebook sida och vårt Instagram konto som ständigt uppdateras. 
https://www.facebook.com/malmoredhawkstjejer/
@malmoredhawkstjejer
 
Är din dotter intresserad av att börja spela hockey, så tveka inte att höra av er!
 
Vid frågor kontakta huvudansvarig: 
Sofia Andersson
sofia.andersson@malmoredhawks.com
INFORMATION SÄSONG 2022/2023
2022-06-26 21:20

Ordinarie issäsong då vi får istider från kommunen startar v35. Under veckorna 32-34 köper vi som vanligt istid i Rosengårds ishall för att vi ska kunna starta igång säsongen lite tidigare. Vad betyder det då för er?

 • Vecka 32 har vi uppstartsläger.
 • Vecka 33-34 har lagen träningar kvällstid.
 • Vecka 35 går alla på sitt ordinarie schema.

UPPSTARTSLÄGER V32Era vanliga ledare håller i träningen under uppstartslägret v32. Du måste anmäla dig för att vara med på lägret.

 

Detaljschema för era dagar inklusive eventuell fysträning och andra lagaktiviteter kommer kommuniceras ut från er egen lagledning inom kort.

Pris för lägret v32:Tjejer äldre betalar 1250 kr. Det ingår ett lagat mål mat varje dag.

För att vi ska kunna planera och beställa mat behöver du anmäla dig till detta läger senast onsdag 27 juli.

Du anmäler på den här länken: https://sportadmin.se/book/?F=8f20d34c-711f-475a-b14c-aa139ebb0d66&grupp=928363

UPPTAKTSVECKOR v33-34

Dessa veckor köper vi också isen från kommunen. Pris för att delta i träning under dessa veckor är 500 kr och det faktureras tillsammans med den ordinarie aktivitetsavgiften.

ORDINARIE SÄSONG v35 OCH FRAMÅT

Från v35 tilldelas vi istider från kommunen och ordinarie säsong börjar i alla ishallar i Malmö. Dessa tider blir klara inom kort och kommer sedan kommuniceras till er av er lagledning. Aktivitetsavgift för hela säsongen i tjejer äldre är 3000 kr + medlemsavgift på 300 kr.

Detta ingår i avgiften från U8 och uppåt samt tjejhockey:

 • Träning ca 11 månader av året (uppehåll en månad på sommaren).
 • Isträning Augusti/September – början av april. Sommarträning off-ice därefter.
 • Matcher
 • Spelarförsäkring
 • Lagförsäkring via hockeyförbundet
 • Serieavgifter för att delta i matchspel
 • Domararvoden till alla matcher
 • Som en del av hockeyutbildningen går spelare i ungdomslagen på SHL-matcher i Malmö Arena utan kostnad och kan köpa till biljetter till familjen till ett lågt pris.
TJEJER MELLAN HANHALS TROPHY CUP 2022
2022-04-03 11:02

Fler bilder (+8) >>
Bilder från Hanhals Trophy Cup 2022

Vi möttes klockan 08:00 i Kungsbackas ishall. Vissa av våra tjejer hade kommit upp till Göteborg redan på lördagen, men vissa körde upp samma dag. Här möttes vi av taggade tjejer, som bara ville få spela matcher! Det var en intensiv dag, med 5 matcher på spelschemat på kort tid. Vi hade med oss 15 utespelare + 1 målvakt och vi spelade 3 mot 3. Detta innebar att vi fick ha 6 tjejer som satt varje match och detta klarade de jättebra. Det vi var lite ovana vid var att det inte fanns några bänkar på isen att sitta på. Vilket gjorde att det var svårt för tjejerna att fokusera och stå stilla när de var avbytare. Men ju fler matcher vi spelade, desto bättre grepp om det fick vi. Tjejerna kämpade på riktigt bra och vi fick se mycket fint spel. Det var härlig energi på läkatren från föräldrarna. Som vanligt skötte sig tjejerna på isen och utanför isen. Tack för en riktigt härlig söndag i Kungsbacka tjejer!

 

/Ledarna

TJEJER ÄLDRE HV71 TROPHY CUP 2022
2022-04-01 10:13

Fler bilder (+24) >>
Bilder från Hv71 Trophy Cup 2022

Vi hade samling fredag klockan 16:30 i Jönköping. Vi började med att lasta av våra saker i ishallen och sen bar det av till hotellet. Tjejerna delades in i sina rum och sedan gick vi och åt middag. Efter middagen hade tjejerna lite fritt, men därefter promenerade vi till bowlinghallen. Efter en timmes bowling, fick tjejerna fritt på hotellet, vilket de skötte riktigt bra! När klockan passerat 22, gick vi ledare runt och kollade så att alla var på sina rum och redo för att lägga sig. Återigen skötte de det alldeles klockrent. Klockan 06:30 var det dags att väcka tjejerna, då vi hade bokat frukost till klockan 07.00. Efter frukosten var det dags att checka ut och promenera ner till ishallen. Det var taggade och förväntansfulla tjejer som entrade Husqvarna Garden. Resultatmässigt gick det inte så bra för oss, men tjejerna gav verkligen allt! De kämpande hårt och hängde inte med huvudena trots motgångar. De levde verkligen upp till HJÄRTA KVALITET STOLTHET och vi tränare kan inte begära mer än det, vi är verkligen stolta över dem! Vi måste lyfta en av våra spelare lite mer och det är vår fantastiska målvakt Kirsten. Hon stod för otroligt många fina räddningar!

 

Tack för en helt fantastisk helg tjejer! Ni visar alltid er från er bästa sida både på planen och utanför planen.

 

/Ledarna

 

 

FÖRÄLDRAMATCHER
2022-03-30 10:05
Bilder från föräldramatcherna

Vi avslutade våra två sista ispass med att köra matcher mot barnens föräldrar, syskon släktningar och vänner. 

På tisdagen körde Tjejer Mellan och på onsdagen körde Tjejer Äldre. 

Det var riktigt roligt att se alla tillsammans på isen, härligt kämpande och riktigt kul att oavsett nivån på föräldrar, syskon, släktningar eller vänner, så var man med och bjöd på sig själv, det älskar vi! Stort tack till er alla. 

 

/ Ledarna

Malmö Redhawks Tjejer på Arenan under WGIHW (World Girls Ishockey Weekend)
2021-10-26 11:41
Här kommer lite bilder från när tjejerna intar isen på Malmö Arena under WGIHW 20211016. 

Vi tackar alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och Malmö Redhawks som hjälpt till att anordna denna fantastiska dag för tjejerna!

Det var en spännande dag, med många olika aktiviteter, nya vänskaper och minnen för livet. 

Vi är otroligt tacksamma för den här fantastiska dagen för tjejerna och otroligt stolta över alla tjejer som tillhör Malmö Redhawks. 

Fortsätt kämpa på och ge aldrig upp!

 

#HJÄRTAKVALITETSTOLTHET

 
Huvudpartners