Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Mellan!
Lagbild säsong 2021/2022
Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Mellan!
 
Vi har tre hockeylag i föreningen som endast är för tjejer, men denna sidan gäller för Tjejer Mellan. Att spela med Tjejer Mellan innebär att tjejerna födda från 2011 till 2012. 
I dagsläget är vi totalt 19st aktiva tjejer i den här gruppen. 
 
Vi tränar två- tre gånger i veckan och tränar mycket på skridskoteknik, klubbteknik och gemenskap. Här läggs även stor vikt på hur man beter sig på planen och utanför, samt mot varandra. I Malmö Redhawks Tjejer, lär vi ut så mycket mer än att bara spela hockey. Här lär vi ut hur man möter livets alla olika utmaningar som tex, hur man tar en vinst/förlust, hur man lär sig att kämpa och inte ge upp, skapa livslånga vänskapsrelationer och hur man respekterar sig själv och andra i sin omgivning.
 

Utrustning:
På hockeyn behöver vi full utrustning, skridskor, hjälm med galler, handskar, axelskydd, armbågsskydd, hockeybyxor, benskydd, damasker, ett halsskydd och klubba. Det finns tillgång till några ”prova på-utrustningar” som kan lånas vid de första träningarna och klubbor. 
 
Sommarträning 2022/2023:

Tisdagar kl 18:00-19:15 (Bulltofta)
Torsdagar kl 18:00-19:15 (Bulltofta)
Lördagar kl 11:30-13:00 (Höllviken Boxningsklubb)
 
Kostnad 2021/2022:
Medlems- och aktivitetsavgift för hela säsongen (september - mars) är 1400 kr/barn. Av det är 300 kr medlemsavgift och 1100 kr aktivitetsavgift. Om du även spelar i något av föreningens andra lag betalar du din avgift där, och tjejhockeyn ingår utan extra kostnad. 
 
Ni kan även följa oss på vår Facebook sida och vårt Instagram konto som ständigt uppdateras. 
https://www.facebook.com/malmoredhawkstjejer/
@malmoredhawkstjejer
 
Är din dotter intresserad av att börja spela hockey, så tveka inte att höra av er!
 
Vid frågor kontakta huvudansvarig: 
Sofia Andersson
sofia.andersson@malmoredhawks.com
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners