Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Mellan!
Lagbild säsong 2021/2022
Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Mellan!
 
Vi har tre hockeylag i föreningen som endast är för tjejer, men denna sidan gäller för Tjejer Mellan. Att spela med Tjejer Mellan innebär att tjejerna födda från 2011 till 2012. 
I dagsläget är vi totalt 16st aktiva tjejer i den här gruppen. 
 
Vi tränar två gånger i veckan och tränar mycket på skridskoteknik, klubbteknik och gemenskap. Här läggs även stor vikt på hur man beter sig på planen och utanför, samt mot varandra. I Malmö Redhawks Tjejer, lär vi ut så mycket mer än att bara spela hockey. Här lär vi ut hur man möter livets alla olika utmaningar som tex, hur man tar en vinst/förlust, hur man lär sig att kämpa och inte ge upp, skapa livslånga vänskapsrelationer och hur man respekterar sig själv och andra i sin omgivning.
 

Utrustning:
På hockeyn behöver vi full utrustning, skridskor, hjälm med galler, handskar, axelskydd, armbågsskydd, hockeybyxor, benskydd, damasker, ett halsskydd och klubba. Det finns tillgång till några ”prova på-utrustningar” som kan lånas vid de första träningarna och klubbor. 
 

Träningar på Rosengård

Måndagar fys kl 17:00-17:20, is kl 17:45-18:45

Onsdagar fys kl 17:00-17:20, is 17:45-18:45

 
Kostnad 2022/2023:
Medlems- och aktivitetsavgift för hela säsongen (september - mars) är 2800 kr/barn. Av det är 300 kr medlemsavgift och 2500 kr aktivitetsavgift. Om du även spelar i något av föreningens andra lag betalar du din avgift där, och tjejhockeyn ingår utan extra kostnad. 
 
Ni kan även följa oss på vår Facebook sida och vårt Instagram konto som ständigt uppdateras. 
https://www.facebook.com/malmoredhawkstjejer/
@malmoredhawkstjejer
 
Är din dotter intresserad av att börja spela hockey, så tveka inte att höra av er!
 
Vid frågor kontakta huvudansvarig: 
Sofia Andersson
sofia.andersson@malmoredhawks.com
INFORMATION SÄSONG 2022/2023
2022-06-26 21:22

Ordinarie issäsong då vi får istider från kommunen startar v35. Under veckorna 32-34 köper vi som vanligt istid i Rosengårds ishall för att vi ska kunna starta igång säsongen lite tidigare. Vad betyder det då för er?

 • Vecka 32 har vi uppstartsläger.
 • Vecka 33-34 har lagen träningar kvällstid.
 • Vecka 35 går alla på sitt ordinarie schema.

UPPSTARTSLÄGER V32Era vanliga ledare håller i träningen under uppstartslägret v32. Du måste anmäla dig för att vara med på lägret. I detta mail bifogas en fil där man ser grovschemat för alla lagen under lägerveckan.

Detaljschema för era dagar inklusive eventuell fysträning och andra lagaktiviteter kommer kommuniceras ut från er egen lagledning inom kort.

Pris för lägret v32:Tjejer mellan/yngre betalar 950 kr. Det ingår ett lagat mål mat varje dag.

För att vi ska kunna planera och beställa mat behöver du anmäla dig till detta läger senast onsdag 27 juli.

Du anmäler på den här länken: https://sportadmin.se/book/?F=8f20d34c-711f-475a-b14c-aa139ebb0d66&grupp=928362

UPPTAKTSVECKOR v33-34

Dessa veckor köper vi också isen från kommunen. Pris för att delta i träning under dessa veckor är 500 kr och det faktureras tillsammans med den ordinarie aktivitetsavgiften.

ORDINARIE SÄSONG v35 OCH FRAMÅT

Från v35 tilldelas vi istider från kommunen och ordinarie säsong börjar i alla ishallar i Malmö. Dessa tider blir klara inom kort och kommer sedan kommuniceras till er av er lagledning. För tjejer mellan är aktivitetsavgiften 2500 kr + medlemsavgift på 300 kr.

 

Detta ingår i avgiften från U8 och uppåt samt tjejhockey:

 • Träning ca 11 månader av året (uppehåll en månad på sommaren).
 • Isträning Augusti/September – början av april. Sommarträning off-ice därefter.
 • Matcher
 • Spelarförsäkring
 • Lagförsäkring via hockeyförbundet
 • Serieavgifter för att delta i matchspel
 • Domararvoden till alla matcher
 • Som en del av hockeyutbildningen går spelare i ungdomslagen på SHL-matcher i Malmö Arena utan kostnad och kan köpa till biljetter till familjen till ett lågt pris.

 

 
Huvudpartners