Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IF Malmö Redhawks
BLI MEDLEM
Årsmöte 29 juni

IF Malmö Redhawks kallar härmed sina medlemmar till årsmöte 29 juni kl 18:00.

 

Årsmötet genomförs digitalt, och du anmäler dig till mötet genom att maila olof.berglund@malmoredhawks.com

 

Efter anmälan kommer du få möteslänk samt årsmötesdokument mailade till dig. Alla dokument kommer även publiceras här på hemsidan. Enligt föreningens stadgar ska man ha varit betalande medlem i minst 2 månader innan årsmötet för att ha rösträtt.

 

Välkommen!

 

Uppdatering: Du hittar alla årsmötesdokument här på hemsidan: Årsmötesdokument

 

Nu kan du anmäla dig till skridskoskolan
2021-05-06 17:14

Nu har vi öppnat upp anmälan till skridskoskolan för säsongen 2021-2022. Säsongen startar första veckan i september. Du anmäler ditt barn genom att klicka här.

 

Mer information hittar du på skridskoskolans sida: skridskoskolans sida

Inför vecka 11
2021-03-12 13:37

Här kommer en kort uppdatering inför nästa veckas träningar i Malmö Redhawks regi. Vi fortsätter på precis samma sätt med träning uppdelat i mindre grupper för de som är födda 2002 eller yngre. Omklädningsrummen är fortfarande stängda och vi vill att du kommer ombytt till träningarna. 

Alla matcher är inställda resterande del av säsongen, och enligt de nationella råden från Folkhälsomyndigheten ska man ej heller anordna eller delta i läger och cuper. Mer om det kan ni läsa här:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/folkhalsomyndighetenharbeslutatomnyanationellaallmannarad.vadinnebardeforidrotten/

 

Tänk på att alltid stanna hemma om du har minsta sjukdomssymptom. På det sättet hoppas vi kunna hålla igång träningen för ungdomarna. 

 

Nu ser vi fram emot en vecka med roliga hockeyträningar. Trevlig helg!

Inför vecka 9
2021-02-26 12:22
Här kommer en kort uppdatering inför nästa veckas träningar i Malmö Redhawks regi. Vi fortsätter på precis samma sätt med träning uppdelat i mindre grupper för de som är födda 2002 eller yngre. Omklädningsrummen är fortfarande stängda och vi vill att du kommer ombytt till träningarna. 

Smittspridningen är fortsatt hög i Sverige. Fram till nu har det inte varit tillåtet med matcher/cuper/camper i Skåne, och de riktlinjerna har nu uppdaterats så att de gäller hela Sverige tills vidare.

Om ni har rest eller träffat andra människor under sportlovet ber vi er att vara extra uppmärksamma och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom. 

Om ni har varit utomlands på sportlovet gäller de riktlinjer som kommit från folkhälsomyndigheten:
  • Testa dig för covid19 direkt efter resan samt fem dagar efter hemkomst.
  • Stanna hemma och undvik nära kontakter under sju dagar, oavsett provresultat.
  • Det betyder att du inte deltar i vår verksamhet under vecka 9 om du varit utomlands på sportlovet.
Mer info på folkhälsomyndighetens sida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-planerar-att-resa/
Träning vecka 6
2021-02-05 17:18

Igår uppdaterades rekommendationer från Regering och Region Skåne gällande idrottsträning för ungdomar. Vi har fortfarande stor smittspridning i Skåne, men från och med måndag öppnas det upp för träning för de som är födda 2002 och yngre så länge träning sker på ett smittsäkert sätt. Med de direktiv som vi även fått från ishockeyförbundet innebär det att vi ska fortsätta att träna i mindre grupper, men kan ha mer än en grupp på plats samtidigt i ishallen. Grupperna ska träna separerat på olika delar av isytan. 


Från kommunen gäller fortfarande att omklädningsrummen är stängda och att man kommer ombytt till sin träning precis innan den startar. Matcher får fortfarande inte spelas i Region Skåne.


Under nästa vecka är det även en stor landslagsturnering i Malmö, Beijer Hockey Games: https://www.swehockey.se/Landslag/varalandslag/TreKronor/

Den påverkar tillgången till istider, då vi blir av med istider på Malmö isstadion och de lagen som tränar där ska få tider på våra andra anläggningar. Det innebär också att skolverksamheten (hockeygymnasiet) flyttar ut till Rosengårds ishall under nästa vecka. Alla lag kommer få lite förändringar i sina träningstider under veckan, och er lagledning kommer skicka ut vilka tider som gäller för just er.


Tack för att vi alla hjälps åt att hålla igång vår verksamhet på ett smittsäkert sätt.

Träning vecka 5
2021-01-28 17:02

Den här veckan har vi startat upp isträning för våra ungdomslag igen i mindre grupper för att kunna träna på ett smittsäkert sätt. Det är härligt att ha ungdomarna på is igen och tack vare ett antal extra istider har alla lag fått bra med istider. Under nästa vecka (v.5) fortsätter vi på samma sätt, med skillnaden att även skridskoskolan kommer dra igång igen i mindre grupp. Ni som är med i skridskoskolan kommer få ett separat utskick från er lagledare med vad som gäller för er med tider och utrustning.


Nuvarande regler som bland annat innebär ingen för träning för de som är födda 2004 och äldre gäller till och med 7 februari. Vi väntar nya beslut från såväl myndigheter som Malmö kommun i slutet av nästa vecka. Därefter kommer vi planera verksamheten framåt och kommunicera ut till er. Planeringen sker mycket vecka för vecka då saker kan ändras fort. Vi förhåller oss hela tiden till de nationella råden som förespråkar träning i mindre grupper: 

https://www.1177.se/Skane/aktuellt/aktuellt-i-skane/nationella-skarpta-rad-ersatter-skanes-lokala-rad/


Omklädningsrummen i ishallarna är fortfarande stängda, och för att vi ska kunna hålla igång verksamheten på ett smittsäkert sätt krävs det att ni förvarar er utrustning hemma och kommer helt ombytta till träningarna, helst även med skridskor på, annars får man knyta skridskorna på läktaren. För att vi inte ska bli för många i anläggningarna är målsättningen att man kommer 5 minuter innan ispasset börjar och lämnar anläggningen inom 5 minuter efter ispasset.


Vi återkommer som sagt i slutet av nästa vecka med mer information.BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J20, 27/07 08:46 
Hockeyskola, 25/06 12:24 
Skridskoskola, 25/06 12:20 
 
Huvudpartners