Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IF Malmö Redhawks
BLI MEDLEM
Restriktioner v40
2021-10-04 14:04

Nu är vi inne i vecka 40, och vi har samma restriktioner vid våra aktiviteter och anläggningar som vi haft sedan 29 september. Det betyder bland annat att vi har inga begränsningar gällande publik på våra hemmamatcher, och omklädningsrummen är öppna för alla lag.

 

Pandemin är dock inte över, och det finns fortfarande smittspridning framför allt i de yngre åldrarna. Följande gäller fortfarande och tills vidare:

 

  • Alla har med egen vattenflaska och delar inte den med någon annan.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Vid minsta symptom stannar du hemma och meddelar lagledningen. Testa dig för Covid-19.
  • Om testet visar att du har covid-19 ska du stanna hemma minst sju dygn efter att du blev sjuk. De två sista dygnen ska du känna dig bra och inte ha feber. 
  • Om någon familjemedlem har konstaterad Covid-19 stannar du hemma. Testa dig.
  • Inga föräldrar i omklädningsrum eller spelargång. Vänligen respektera detta!
  • Föräldrar är välkomna på läktare och i cafeterian.

 

Välkomna till en fin hockeyvecka.

Höstlovsläger 1-3 november
2021-09-27 11:14

Nu har vi fått klart med istider så att vi kan anordna ett höstlovsläger i Rosengårds ishall med fokus på teknik och spel.

 

Höstlovsläger för dig född 2007-2012.

Måndag-onsdag, 1-3 november 2021 i Rosengårds ishall.

Ramtider 08:00-16:00 varje dag. Detaljerat schema skickas ut senare.

  • 2 ispass/dag
  • 2 fyspass/dag

Lunch och mellis ingår varje dag.

 

Pris 1500 kr.

 

Max 70 deltagare fördelat på 3 grupper. Gruppindelning sker efter att anmälan är stängd och då skickas även schema ut. Senaste anmälan 25/10.

Målvaktstränare finns på plats.

 

Du anmäler dig på den här länken: https://sportadmin.se/book/?F={8F20D34C-711F-475A-B14C-AA139EBB0D66}


Frågor kring lägret besvaras av Tobias Bäckström på tobias.backstrom@malmoredhawks.com

 

Välkommen med din anmälan!

Informationsmöte gällande idrottsgrundskolan
2021-09-22 14:18

Malmö Redhawks tillsammans med Malmö Idrottsgrundskola bjuder in till informationsträff tisdagen den 28/9 2021 klockan 18.00 på Malmö Isstadion.

 

Malmö Idrottsgrundskolas rektor Ola Kjerström kommer vara på plats och informera om upplägget på skolan och den nya skolan som håller på att färdigställas. Ansvarig för hockeyutbildningen Tobias Bäckström kommer informera om upplägget av hockeyutbildningen som kommer bedrivas på skolan.

 

Tid kommer ges för att ställa diverse frågor kopplat till upplägg på skolan samt eventuellt andra frågor som dykt upp eller som dyker upp.

 

Både barn och föräldrar är välkomna på mötet och anmälan till mötet görs via mail till: tobias.backstrom@malmoredhawks.com

Malmö Redhawks startar hockeyhögstadie
2021-09-07 14:52

Tillsammans med Malmö Idrottsgrundskola startar Malmö Redhawks nu en högstadieutbildning med hockeyinriktning. Går du i årskurs 6 och utövar hockey, då kan du inför årskurs 7 ansöka till hockeyutbildningen, där ansökan öppnar i dag.

 

IF Malmö Redhawks ansvarar för all ishockeyutbildning på Malmö Idrottsgrundskolas ishockeyprofil samt Malmö Idrottsgymnasiums Nationella Idrottsutbildning ishockey. Träningen bedrivs på Malmö Isstadion, som ligger i direkt anslutning till skolan.

Träning

 

Fokus från start är att skapa en god utvecklingsmiljö i skolan och inom idrotten. För oss är det viktigt att vi kan utbilda eleverna både på och utanför isen, därför kommer utbildningen inte enbart genomföras grenspecifikt på isen. Vår ambition är att vi ska kunna skapa idrottare och människor med goda värderingar och breda kunskaper inom träning och tävlingslära. Huvudfokus på isträningarna ligger i den individuella tekniken, spelförståelse och taktik (individuellt & lag). Träningen som bedrivs utanför isen kommer främst handla om skadeförebyggande träning. Vi kommer under åren även genomföra tester på eleverna så att vi kan mäta resultaten och utvecklingen på eleverna.

 

Ansökan inför läsåret 2022/2023 öppnas i dag, den 7 september, och vi behöver din ansökan senast den 5 oktober. Du inkommer med din ansökan här >>

 

Inom kort kommer Malmö Redhawks och Malmö Idrottsgrundskola bjuda in till ett informationsmöte.

 

Frågor besvaras av Tobias Bäckström på tobias.backstrom@malmoredhawks.com eller 0705-91 12 13.

Nu kan du anmäla dig till skridskoskolan
2021-05-06 17:14

Nu har vi öppnat upp anmälan till skridskoskolan för säsongen 2021-2022. Säsongen startar första veckan i september. Du anmäler ditt barn genom att klicka här.

 

Mer information hittar du på skridskoskolans sida: skridskoskolans sida

Inför vecka 11
2021-03-12 13:37

Här kommer en kort uppdatering inför nästa veckas träningar i Malmö Redhawks regi. Vi fortsätter på precis samma sätt med träning uppdelat i mindre grupper för de som är födda 2002 eller yngre. Omklädningsrummen är fortfarande stängda och vi vill att du kommer ombytt till träningarna. 

Alla matcher är inställda resterande del av säsongen, och enligt de nationella råden från Folkhälsomyndigheten ska man ej heller anordna eller delta i läger och cuper. Mer om det kan ni läsa här:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/folkhalsomyndighetenharbeslutatomnyanationellaallmannarad.vadinnebardeforidrotten/

 

Tänk på att alltid stanna hemma om du har minsta sjukdomssymptom. På det sättet hoppas vi kunna hålla igång träningen för ungdomarna. 

 

Nu ser vi fram emot en vecka med roliga hockeyträningar. Trevlig helg!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Tjejhockey yngre, 26/10 11:45 
Skridskoskola, 25/10 09:21 
Skridskoskola, 20/10 07:44 
Team 14, 19/10 07:12 
Hockeyskola, 18/10 13:38 
 
Huvudpartners