Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
J20 Super Elit

Välkommen till J20 Super Elit
 
Träning
2020-04-16 12:54
Från och med 20 april kommer vi starta upp träning för J18 och J20 igen. Vi kommer göra det på ett sätt där vi gör allt vi kan för att minimera smittspridning, samtidigt som vi bedriver träning med hög kvalitet. Vi följer de riktlinjer som kommer från regering, folkhälsomyndighet samt Svenska Ishockeyförbundet. Vaktmästarna på Malmö isstadion städar och desinfekterar gymmet varje dag, och i samband med isträningar kommer ni fördelas på mindre grupper i omklädningsrum, och där ska det hållas distans medan hockeyutrustning tas på och av.

För dig som spelare gäller följande:
 
  • Har du några som helst sjukdomssymptom stannar du hemma.
  • Du byter om och duschar hemma.
  • Du har med egen vattenflaska till träningen och delar inte den med någon annan.
  • Du tvättar dina träningskläder hemma.
  • All träning i gymmet kommer ske i små grupper.
  • Du får en egen handduk att torka av gymutrustning med.
  • Tvätta händerna ofta!
 

Nu hjälps vi åt att ta oss igenom den här perioden på bästa sätt. Håll distans, visa respekt och omtanke för alla runt omkring dig. Tillsammans är vi starka. Hjärta – Kvalitet – Stolthet.

Storseger för J20 i bortamatchen mot Karlskrona
2020-02-12 10:27
Foto: Torgny Bardh
Redhawks fortsätter att gå starkt i J20 SuperElit Fortsättningsserie. Under tisdagskvällen spelade killarna hem sin sjunde seger i den nionde omgången via 7-0 borta mot Karlskrona.

Redhawks lade i högsta växeln i tisdagskvällens bortamatch mot Karlskrona i J20 SuperElit Fortsättningsserie. Spelet förlades så gott som konstant till anfallszonen, men trots det stora spelmässiga övertaget var ledningen bara ett mål stor efter 20 spelade minuter.


Men i andra perioden kom utdelningen, något retroaktivt. Inom loppet av 22 sekunder sköt Redhawks två mål och följde upp med ytterligare två innan signalen ljöd för den andra pausvilan.

Om Karlskrona skulle ha någon chans att komma tillbaka från det stora underläget krävdes en flygande start på tredje. Så blev det inte. Istället sköt Oskar Magnusson Redhawks sjätte mål för kvällen efter bara tolv sekunder.


Segersiffrorna spikades till 7-0 när Helge Grans stängde butiken i slutminuten. Mellan stolparna räddade Frederik Dichow samtliga 21 skott som kom mot varandra och trepoängaren innebär att Redhawks skuggar serieledande Skellefteå, två poäng bakom västerbottningarna.


I helgen väntar hemmamatcher på Malmö Isstadion, när Färjestad gästar kl. 13 på lördag och Mora står för motståndet på söndag, med matchstart kl. 11. Som vanligt är det fritt inträde på J20:s hemmamatcher.


MATCHFAKTA, J20 SuperElit Fortsättningsserie
Karlskrona vs. Redhawks 0-7 (0-1, 0-4, 0-2)


9:48 0-1 Liam Svensson (Blomquist, Olsson)


24:46 0-2 Liam Blomquist (Magnusson, Grans) PP1
25:08 0-3 Axel Björnkvist (Jellvik, Blomquist)
27:34 0-4 Albin Bardh (Björnkvist, Olsson)
32:32 0-5 Anton Olsson (Bardh)


40:12 0-6 Oskar Magnusson (Engstrand, Nilsson)
59:02 0-7 Helge Grans (Magnusson, Engstrand)


Skott: 21-41 (2-15, 11-16, 8-10)

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners