Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen Till Malmö Redhawks Tjejer Yngre!
Lagbild säsong 2021/2022
Varmt välkomna till Malmö Redhawks Tjejer Yngre!
 
Här har vi ett av våra tre hockeylag endast för tjejer.
Spelarna i Tjejer Yngre är födda från 2014-2015.
I dagsläget har vi 14 st aktiva tjejer.
 
Vi tränar en till två gånger i veckan och tränar mycket på skridskoteknik, klubbteknik och att ha kul tillsammans. Här läggs även stor vikt på hur man beter sig på planen och utanför, samt mot varandra. I Malmö Redhawks Tjejer, lär vi ut så mycket mer än att bara spela hockey. Här lär vi ut hur man möter livets alla olika utmaningar som tex, hur man tar en vinst/förlust, hur man lär sig att kämpa och inte ge upp, skapa livslånga vänskapsrelationer och hur man respekterar sig själv och andra i sin omgivning.
 
Spelar man redan hockey i ett killag i en annan förening, men är intresserad av extra istid och att få träna och spela med tjejerna, så är man välkommen att delta i våra hockeyträningar för tjejer.
(Detta gäller ej under de nya corona restriktionerna from 2022-01-12 från klubben)
 

Utrustning:
På hockeyn behöver vi full utrustning, skridskor, hjälm med galler, handskar, axelskydd, armbågsskydd, hockeybyxor, benskydd, damasker, ett halsskydd och klubba. Det finns tillgång till några ”prova på-utrustningar” som kan lånas vid de första träningarna och klubbor. 

 

Träningstider sommarträning:

Onsdagar varannan vecka med start 11/5.
Tid: Kl 17:30-18:30
Plats: står i kallelsen som vi skickar ut
 
Anmälan:
Anmälan till skridskoskolan för säsongen 2021/2022 gör du här. ungdom.malmoredhawks.com/newMember/Default.asp?ID=142693
 
Medlems- och aktivitetsavgift för hela säsongen (september - mars) är 700 kr/barn. Av det är 300 kr medlemsavgift och 400 kr aktivitetsavgift. 
När du har anmält dig blir du "prova på-medlem" och kan prova ett par gånger innan du bestämmer om du vill fortsätta och då betala din avgift.
 
Ni kan även följa oss på vår Facebook sida och vårt Instagram konto. 
https://www.facebook.com/malmoredhawkstjejer/
@malmoredhawkstjejer
 
 
Är din dotter intresserad av att börja åka skridskor eller spela hockey tveka inte att höra av er!
 
Vid frågor finns kontaktuppgifter under "kontakt".
AVSLUTNING SÄSONG 2021/2022
2022-03-26 11:55

Fler bilder (+48) >>
Föräldramatch och Hawkan kom på besök!

Sista ispasset  blev gjort i lördags 26/3 med en föräldrmatch och sen kom Hawkan på besök och delade ut diplom till alla tjejer! Tjejerna var så duktiga, men så modiga deras föräldrar var som vågade gå på is och möta våra små hökar. 

 

Vi kommer att avsluta säsongen med att alla tjejer som spelar i ett av våra hockeylag träffas 9/4 på Rosengård mellan klockan 12 och 14, därefter åker vi och bowlar tillsammans. 

 

Föräldrmöte kommer det att bli, men vi skickar en kallelse när vi har allt klart. 

 

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er till sofia.andersson@malmoredhawks.com

 

Vänligen Ledarna

Malmö Redhawks Tjejer Malmö Arena WGIHW
2021-10-26 11:45
Malmö Redhawks Tjejer Malmö Arena World Girls Ishockey Weekend 211016
Här kommer lite bilder från när tjejerna intar isen på Malmö Arena under WGIHW 20211016. 

Vi tackar alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och Malmö Redhawks som hjälpt till att anordna denna fantastiska dag för tjejerna!

Det var en spännande dag, med många olika aktiviteter, nya vänskaper och minnen för livet. 

Vi är otroligt tacksamma för den här fantastiska dagen för tjejerna och otroligt stolta över alla tjejer som tillhör Malmö Redhawks. 

Fortsätt kämpa på och ge aldrig upp!

 

#HJÄRTAKVALITETSTOLTHET

 
 
WGIHW 16/10
2021-10-14 13:57

Den 15-17 oktober är det dags för årets upplaga av World Girls Ice Hockey Weekend. Den helgen bjuder också på SHL-match i Malmö Arena och runt den kallar Malmö Redhawks alla sina tjejer till dubbla, egna träningar samt efterföljande SHL-match, där tjejerna också kommer att inta isen och visa upp sig i den första periodpausen.

Lördagen den 16 oktober är det dags för Malmö Redhawks att arrangera en tjejdag i samband med World Girls Ice Hockey Weekend. Vi träffas redan på morgonen för det första av dagens två träningspass med tjejhockeylaget. Efter dessa äter vi en gemensam lunch innan det är dags att åka till Malmö Arena för SHL-matchen mellan Redhawks och Skellefteå.

Väl på plats på arenan drar vi på oss utrustningen igen, för att under den första periodpausen skrinna in på isen och visa upp oss för publiken. Därefter tar vi plats läktaren för att tillsammans heja fram herrarna till en ny seger.

Malmö Redhawks kommer att kalla alla tjejer som spelar hockey i föreningen via mail. Vill din dotter också börja med världens bästa sport? Då läser du mer om tjejhockeylaget genom att klicka här >>

Schema för dagen

08.00-09:00 Träning Rosengård
10:30 Samling Isstadion
11:30-12:30 Träning Isstadion
13:00-14:00 Lunch
14:30 Samling på arenan
15:15 Match Malmö - Skellefteå
ca 15:15-15:45 Ombyte till att åka på arenan under första perioden
15:45-16:00 åka på isen
16:00-17:30 Byta om och kolla på matchen
Dagen avslutas när matchen är slut.

 
Huvudpartners