Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IF Malmö Redhawks
BLI MEDLEM
Covid-19 riktlinjer
Vi i Malmö Redhawks följer rekommendationer från myndigheter och har även dialog med Malmö kommun kring aktiviteterna i deras anläggningar, och de är mycket tydliga med att vi ska minimera antalet personer som är i byggnaderna samtidigt. Bland annat innebär det att endast spelare och ledare får vara inne i anläggningarna, det gäller såväl omklädningsrum som läktare, cafeteria och andra ytor. Föräldrar är välkomna att lämna av sina barn vid entrén och hämta efter avslutad träning. Våra riktlinjer följer också Svenska Ishockeyförbundets rekommendation, då de anser att såväl träning som match tillsvidare ska genomföras utan publik.


Vi har också anpassat så vi är få lag på plats samtidigt, flera omklädningsrum/lag så vi kan sitta utspritt när utrustning tas på och av.


Malmö Redhawks riktlinjer:


 • Alla har med egen vattenflaska och delar inte den med någon annan.
 • Tvätta händerna ofta.
 • Vid minsta sjukdomssymptom stannar du hemma.
 • Du är hemma minst två dagar efter att du är symptomfri.
 • Dusch och ombyte sker hemma vid träning. (Gäller ej själva hockeyutrustningen, den kan tas på i omklädningsrummet). Vid match är det tillåtet att duscha i anläggningen då det är färre spelare på plats, men vi rekommenderar fortsatt dusch hemma.
 • Vi håller avstånd i omklädningsrummen.
 • Cafeterian i Rosengårds ishall är stängd tills annan info kommer.
 • Träningsverksamhet bedrivs utan åskådare. Inga föräldrar i anläggningen.
 • Matcher spelas utan åskådare. Enbart spelare, ledare och matchfunktionärer får vara inne i anläggningen.
Riktlinjerna gäller vår verksamhet i samtliga våra anläggningar.


Det är såklart tråkigt att inte kunna erbjuda publik på matcher och träningar, men samtidigt måste vi ta vårt ansvar för att stoppa smittspridningen av covid-19. Att vi alla hjälps åt och tar ansvar leder förhoppningsvis till att vi kommer tillbaks till en ”normal verklighet” mycket fortare. Så fort våra riktlinjer förändras kommer det kommuniceras.

Alla matcher på helplan sänds via svenskhockey.tv
Om du tecknar årskort för 600 kr och "väljer" Malmö Redhawks, så tillfaller 200 kr föreningen.

Länk till Svenska ishockeyförbundets riktlinjer för barn- & ungdomshockey: https://www.swehockey.se/Covid-19/Covid-19/coronapandeminriktlinjerforsportsligverksamhetforbarnochungdomsishockeyn/

Stort tack för er förståelse och för att vi alla hjälps åt i denna tid.


Uppdaterad 2020-09-27
Redhawks hockeyhandske
2020-08-17 11:27
Nu har MonkeySports fått in vår "egna" CCM hockeyhandske.

Den finns i 2 modeller.

 

FT390: 1399:- Senior (Storlek 13”-15”) 

FT370: 729:- Senior , 649:- Junior. (Storlek 10”-15”)

Kallelse till årsmöte 27/8
2020-06-30 10:32
IF Malmö Redhawks kallar till årsmöte för sina medlemmar torsdag 27 augusti kl 18:00 i Malmö Arena. Ingång Arenagatan 15. Förslag från medlem (motion) ska vara styrelsen tillhanda senast 27 juli.

Pga Covid-19 önskar vi att ni föranmäler ert deltagande till olof.berglund@malmoredhawks.com

Årsmötesdokument:


Välkommen!

Anmäl dig till skridskoskolan
2020-06-01 10:39
Nu har vi öppnat upp anmälan inför höstens skridskoskola. Träningen startar i mitten av september och riktar sig till dig som är mellan 4 och 10 år. Du anmäler dig på den här länken: anmälan

Mer info på skridskoskolans sida: http://ungdom.malmoredhawks.com/start/?ID=147271

Varmt välkommen till Malmö Redhawks skridskoskola!
Uppdaterad information 8/4 gällande vår verksamhet och Corona
2020-04-08 12:17

Malmö Redhawks följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och övriga direktiv som kommer från regeringen.

 

I nuläget innebär det att vi kommer återuppta vår träningsverksamhet från och med 20 april med följande begränsningar:

 

 • All träning ska ske utomhus.
 • Vi gör övningar där vi undviker närkontakt.
 • Har du några som helst sjukdomssymptom stannar du hemma.
 • Du byter om och duschar hemma.
 • Du har med egen vattenflaska till träningen och delar inte den med någon annan.
 • Träningsverksamhet bedrivs utan åskådare.

 

Alla åldersgrupper kommer inte starta upp sin verksamhet direkt vecka 17. Träningstider och detaljerad information kring er träning kommer skickas ut av er lagledning.

 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer hittar du här:

 https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/

 

Om myndighetens direktiv ändras kommer vi uppdatera vad som gäller kring vår verksamhet.

Uppdaterad information 18/3 gällande vår verksamhet och Corona
2020-03-18 15:09

Till spelare, ledare och föräldrar i Malmö Redhawks.

 

Det är en svår tid vi alla går genom för stunden och Malmö Redhawks vill försöka bidra till att minska riskerna för spridning av Corona-viruset. Det är med bakgrund av detta som vi i förra veckan valde att lägga ned verksamheten för säsongen. Vi vägde nämligen riskerna av spridning mot behovet och nyttan av att träna på is när Förbundet valt att stänga ned alla serier och cuper. Till saken hör också att det låg en naturlig säsongsavslutning och viloperiod runt hörnet och kommunen stänger dessutom ned ishallarna inom någon vecka.

 

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens (FHM) och övriga myndigheters regler och rekommendationer men måste samtidigt ta i beaktning vilken typ av verksamhet vi bedriver. Vi är fullt medvetna om att FHM främjar barn och ungdomars idrottande, samtidigt så förespråkar de idrotter som i huvudsak sker utomhus och där det inte är speciellt mycket fysisk kontakt utövare emellan.

 

Här följer information om hur föreningen förhåller sig till rådande situation och vad som gäller för vår verksamhet.

 

Träning

Den fysträning som lagen bedriver under vår och sommar kommer starta tidigast vecka 17, det vill säga måndag 20 april. Innan dess sker ingen träning i organiserad form i klubbens regi. Lagledningen i de olika ungdomslagen kommer kommunicera ut till er vad som gäller för just er sommarträning.

 

Under tiden som vår ordinarie verksamhet ligger nere ser vi gärna att ungdomarna håller sig i form på egen hand. Löpning, studsmatta, skottramp mm. Vi utmanar er att vara kreativa och hitta alternativa träningsformer. 

 

Skridskoskolan har ingen organiserad träning utanför issäsongen. Inbjudan inför nästa säsong kommer skickas ut till alla som varit med under året. För de som deltagit under året kommer vi givetvis se till så att diplom skickas ut för årets verksamhet.

 

Elitlagen

Malmö Redhawks elitsatsning startar i U16 och går sedan vidare till J18 och J20 och inkluderar även vårt damlag.

 

För åldersgrupperna U15 och U16 kommer det ordnas någon form av avslutning på verksamhetsåret. Detta då dessa lag och åldersgrupper kan komma att splittras när spelarna går in i vår elitverksamhet. För alla lagen från U15 och uppåt kommer det också påbörjas individuella samtal. Kallelser till såväl avslutning som samtal kommer från respektive lagledning. Dessa aktiviteter kommer genomföras så att de följer gällande regler och riktlinjer om gruppers samvaro med anledning av rådande omständigheter.


Utrustning

Vi vet att många av er har utrustning i lagens förråd och träningsskåp i ishallarna. Ni kommer få information från er lagledning när de öppnar förråden så ni kan hämta er utrustning samt lämna in matchtröjor. Tänk på att tvätta matchtröjorna innan ni lämnar in dem. Det är viktigt att alla spelares utrustning tas hem och rengörs noggrant inför nästa säsong.

 

Ledarutbildning

Under uppehållet är målsättningen att samtliga tränare skall genomgå en utbildning som främjar kunskaperna inom framför allt sommar- och barmarksträning. Allt för att vi skall lära oss att träna våra ungdomar till att bli mer mångsidiga i sin träning.

 

Utbildningen kommer givetvis att anpassas så att det inte riskerar smittspridning av Covid-19 och beroende på myndigheternas rekommendationer så kan den eventuellt bli framflyttad. Tränarna kommer att få mer information om detta inom kort.

 

Privata initiativ till isträning

Det har kommit till vår kännedom att det förekommer privata initiativ kring träning på is i någon eller några åldersgrupper och med full utrustning.

 

Detta är definitivt inget som klubben ställer sig bakom och inget som vi rekommenderar under rådande omständigheter.

 

Övrigt

Vi vill passa på att informera om att vi även arbetar aktivt med Barnkonventionen, samt tar in utdrag från Belastningsregistret för alla våra ledare.

 

Hålla dig uppdaterad

Samtliga besked som angetts ovan gäller tills vidare. Vid nya regler eller rekommendationer från myndigheterna som innebär förändringar kring vad vi meddelat, kommer vi kommunicera ut vad som gäller Malmö Redhawks verksamhet, så se till att du följer vår hemsida och sociala medier.

 

Varma hockeyhälsningar

 

Styrelsen i IF Malmö Redhawks

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Team 12, 17/09 16:01 
Team 11, 17/09 10:48 
J20 Super Elit, 14/09 09:08 
Tjejhockeyskola, 10/09 08:47 
Team 09, 18/08 22:17 
 
Huvudpartners