Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tjejhockey

SERNEKE FORTSATTA SPONSORER
2022-09-08 23:55
Tjejerna i sina matchdamasker som sponsrades av Serneke

Vi är stolta över att presentera SERNEKE som våra fortsatta sponsorer. Att ha ett så stort företag som stöttar oss, gör att vi som lag kan utvecklas och nå nya mål i vår utveckling! STORT TACK för våra matchdamasker och för att ni vill vara en del av Malmö Redhawks Tjejer Äldre!

 

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och bransch och vi använder därför ofta beskrivningen ”nästa generation”. Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en enda mening. Som nästa generations byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Sernekes verksamhet finns främst i Sverige, där vi fokuserar verksamheten till fem regioner; Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I varje region finns vårt erbjudande av tjänster inom bygg, anläggning och projektutveckling och vi är cirka 1 100 medarbetare. Med platskontor på ca. 20 orter i landet bygger och projekterar vi runt hela Sverige.

Serneke brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus. För företaget är hållbarhet en naturlig del i allt man gör och genom att involvera idrott och hälsa i sina byggprojekt har ett stort antal samarbeten utvecklats.

 

https://www.serneke.se/?gclid=EAIaIQobChMI6-7U9puG-gIVOkaRBR0-eQ4DEAAYASAAEgL9lvD_BwE

 

 

 
Huvudpartners