Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träning
 
Tid:lör 30 september, 10:30 - 11:30
Plats:Rosengårds ishall
Samling:10:00, Rosengårds ishall
Aktivitetsinfo:Välkomna!
Vi kör skridskoskola äldre lördagar mellan klockan 10:30-11:30.
Vi ser helst att alla som behöver låna utrustning är plats senast klockan 10:00, så att vi hinner att hjälpa alla i tid till ispasset. Har man egen utrustning räcker det att man är ombytt och klar till ispasset börjar.

Vi skickar ut kallelser varje vecka, men i kalendern står alla tider inlagda fram till nästa år. Skulle det vara så att någon träning blir inställd, så tar vi bort aktiviteten i kalender, ni får ingen kallelse och vi kommer även att maila ut information om det.

Det är inget krav på full hockeyutrustning. Det som behövs är en ren overall, skridskor, hjälm med galler, vantar och ett halsskydd. Det finns tillgång till gratis låne-utrustning. Vi ser gärna att man handlar eget, när man vet med sig att man ska fortsätta.

Vi har en Köp/sälj hörna i ishallen, där det säljs begagnad utrustning. Är ni intresserade av att titta och se om det ni behöver finns där, så pratar ni bara med Sofia på plats.

Till varje träning är det bra att ha med en vattenflaska som är mjuk, så att barnen eller vi ledare lätt kan hjälpa dem att dricka utan att ta av hjälmen. Namn på vattenflaskan är ett måste, då många har likadana vattenflaskor och vi är många barn på plats.

Vid frågor är det bara att höra av er till Sofia Andersson på mail Sofia.andersson@malmoredhawks.com

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners