Team 09
Välkommen till Team 09
 
Malmö Redhawks Presenterar Hockeyns Dag 2017
2016-11-17 14:52
Härmed presenterar Malmö Redhawks Hockeyns Dag 2017 som kommer att äga rum under matchen mot Luleå lördagen den 14 januari. Malmös näringsliv betalar 1 krona per besökare och därmed får klubben möjligheten att ha gratis inträde för alla som vill komma in.

Hockeyns Dag är en manifestation för hockeyn i Malmö men det finns en stor nyhet denna säsong. Malmö Redhawks kommer att skänka 20% av de intjänade pengarna denna match till Barncancerfonden via vårt samarbete med Team Rynkeby.

"Att se sjuka barn är något av det värsta som finns och för Malmö Redhawks är det självklart att vi ska göra vad vi kan för att samla in pengar till denna goda sak samtidigt som vi marknadsför hockeyn i Malmö. Vi har samlat in över 700 000 till välgörande ändamål de senaste åren, däribland till Barncancerfonden, men vi kan bli ännu bättre och det ska vi visa nu tillsammans med Team Rynkeby. Malmö Redhawks har tagit stora steg organisatoriskt och sportsligt och nu tar vi vårt sociala ansvar." Patrik Sylvegård, VD Malmö Redhawks

Under eftermiddagen och kvällen kommer vi även att ha flera andra aktiviteter för att samla in pengar och underhålla publiken. Allt ifrån auktioner och tävlingar till ungdomshockey på isen i Malmö Arena inför match.

"Team Rynkeby är Barncancerfondens näst största bidragsgivare och tillsammans med Malmö Redhawks kan vi göra stor skillnad för de drabbade barnen och deras anhöriga, där 100% av de insamlade medlen går direkt till forskning och syskonstöd.

Att Malmö Redhawks väljer att stödja kampen mot barncancer är fantastiskt, inte enbart i insamlade medel utan även med möjligheten att skapa ljusglimtar för  drabbade genom inbjudningar till matcherna och sjukhusbesök." David Schaub, teamleader Team Rynkeby Malmö

Malmö Redhawks ambition är att samla in en stor summa pengar, samtidigt som vi kan bjuda på gratis ishockey, detta genom ett samarbete med Malmös näringsliv.
Frågor gällande insamlingen, Redhawks samarbete med Team Rynkeby och Hockeyns Dag kontakta marcus.larsson@malmoredhawks.com, Tel: 0721 83 68 93


Vill du bidra till Hockeyns Dag?

Kontakta Malmö Redhawks på telefon 040 642 06 00.
Andreas Lilja Cup 5/11-16
2016-11-08 20:13
Grattis till en fin tredjeplats
 
Match mot Trelleborg Vikings 2016-10-09
2016-10-10 14:45

Kreativ Is – individuell lek och teknikutveckling
2016-10-02 16:38
Med start vecka 38 välkomnar Malmö Redhawks sina medlemmar till ett nytt koncept som vi kallar Kreativ Is. Upplägget är mycket enkelt och kommer säkert att kunna utvecklas med hjälp av allas positiva idéer och förslag. Vi erbjuder våra spelare att öva, leka, lira, testa och inspireras av varandra på Rosengårds Ishall tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl 15:00 - 16:15. Det finns en ansvarig på plats i hallen och cafeterian kommer att vara öppen (normala sortimentet) och det är fritt för spelarna att delta – ingen anmälan och ingen tränarledd träning. Med detta initiativ vill vi öka möjligheten till lekfull spontanträning och umgänge mellan spelare i olika åldersgrupper, vilket vi hoppas blir kul och kan leda till positiv teknikutveckling och ökat relationsbyggande mellan lagen. Vi börjar i enkel form och ser hur vi kan utveckla och förbättra Kreativ Is efterhand.
 
Huvudpartners