Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Team 03

Välkommen till IF Malmö Redhawks U16 Elit!

DM-MÄSTARE 2018/2019 = BÄST I SKÅNE IGEN!
2018-12-18 23:30
IF Malmö Redhawks U16 bäst i Skåne igen!
För 3e året i rad vinner Malmö Redhawks U16 DM guld och hela 4e gången i ordning som just Team 03 bärgar guldet!🥇

Detta efter en jämn och tät match mot Rögle Banduklubb som slutar 3-2 till oss, Efter en tuff helg både fysikskt och mentalt studsar vi tillbaka och svarar för en stark prestation i dagens final.
Vi styr stora delar av matchen men vår ineffektivitet gör så att Rögle Bandyklubb har ledningen efter två perioder med 0-2.

Vi kliver in och svarar för en stark upphämtning då Elton Möller reducerar till 1-2 ca 10 minuter in i tredje perioden för att inte långt senare lämna över till Tim Ekholm som styr in en kvittering ca 14 minuter in.
Ett par minuter senare prickskjuter Kasper Arwefjäll in det avgörande 3-2 målet.

Vi står emot en sista forcering av Rögle i slutminuterna och lyckas hålla undan, Vilket innebär att IF Malmö Redhawks kan titulera bäst i Skåne - Igen!!

Grattis killar!!

Vi kommer att träna på denna vecka och avsluta på fredag med en smålagsturnering tillsammans med U15 för att sedan gå på lite ledighet och ladda inför tuffa Scandinavium cup.
Vi kommer få många tuffa och utvecklande matcher där!

Efter det väntar en efterlängtad flytt tillbaka till Malmö Isstadion som nu är klar!!

Fram tills dess fortsätter vi träna på för att utvecklas och bli bättre varje dag!💪
Vi är igång igen!
2018-07-31 20:26
Äntligen är vi igång igen efter en välbehövlig vila och återhämtningsperiod.
Killarna har jobbat på och tränat på egen hand under Juli månad inför återsamlingen som skedde i veckan.

Vi kommer i denna vecka fortsätta jobba med med off-ice träningen och genomföra lite tester innan det nästa vecka äntligen är dags att gå på is igen i Limhamns Ishall.
Vi kommer hålla till i Limhamns Ishall nu i 3 veckor innan det är dags att flytta till Kirsebergs Ishall som blir vårt ställe fram tills isstadion är färdigrenoverad och vi kan flytta tillbaka i december månad.
Fokus under kommande veckorna när vi går på is kommer ligga på grunder i den individuellautvecklingen och börja implementera föreningens spelidé som blir en lite större och viktigare del nu när det är dags för U16.

Vi kommer även under augusti/september spela en del träningsmatcher och åka iväg på både uppstartsläger och ett par cuper för att komma väl förberedda till seriestart.

Ska bli grymt kul!!

Nu kör vi!
// Tränarna
Distriktsmästare 2018!
2018-03-17 16:00
Grattis till tredje raka mästartiteln. Vinst 6-0 mot Rögle BK.
Sommarkul och avslut med Johan!
2017-06-19 15:14

Vi samlades vid 10 för lite kul tillsammans utanför hockeyn och samtidigt ta tillfället i akt att tacka av Johan som haft hand om laget sedan dom lärde sig åka skridskor. Vi började med 2 timmar inne på Utmaningarnas Hus där vi var 5 lag med killar och 1 lag med ledare. Vi ställdes inför diverse utmaningar av varierande slag. Rutin slog ungdomlig entusiasm som så många gånger förr! Resultaten kommer givetvis ramas in och sparas för lång tid framöver.

Efter Utmaningarnas Hus gick vi ner till Handikappbadet, åt lite och fortsatte med diverse tävlingar så som uppdrag, skytte, straffar, memory och stafetter.

Vi hade tur med vädret och skulle avslutat med ett dopp i det kalla vattnet men tiden räckte tyvärr inte till.

Vi avslutade istället med en lugn samling där killarna fick överräcka ett album med hälsningar och bilder från de gångna åren till Johan.

På kvällen var vi flera stycken som samlades för middag och lite trevligheter. Vi föräldrar fick också chansen att tacka Johan för alla timmar, år och allt engagemang han lagt på våra barn. En dag i framtiden kommer killarna inse hur mycket han gjort och betytt för dem (om dom inte fattat det redan)!


Tack grabbar för en trevlig dag och ett STORT TACK till Johan för allt han gjort för laget.

Invigning säsongen 2017-18
2017-06-08 17:35
Vårt nyinredda förråd på Isstadion
Nu är det dags att dra igång säsongen 2017-18!

Vårt nya förråd på stadion står nu klart! Vill passa på att tacka N-L Byggservice för den generösa gåvan, det fina hyllsystemet.

Vill härmed bjuda ner samtliga föräldrar till förrådet på kaffe under träningen imorgon fredagen 9:de juni. Jag kommer även att visa den nya kollektionen av kläder som klubben har att erbjuda för kommande säsong.

Varmt välkomna!

Magnus Rosenberg
Equipment manager TEAM-03
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners