Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Team 03
Välkommen till IF Malmö Redhawks U16 Elit 2018/2019

Distriktsmästare 2018!
2018-03-17 16:00
Grattis till tredje raka mästartiteln. Vinst 6-0 mot Rögle BK.
Sommarkul och avslut med Johan!
2017-06-19 15:14

Vi samlades vid 10 för lite kul tillsammans utanför hockeyn och samtidigt ta tillfället i akt att tacka av Johan som haft hand om laget sedan dom lärde sig åka skridskor. Vi började med 2 timmar inne på Utmaningarnas Hus där vi var 5 lag med killar och 1 lag med ledare. Vi ställdes inför diverse utmaningar av varierande slag. Rutin slog ungdomlig entusiasm som så många gånger förr! Resultaten kommer givetvis ramas in och sparas för lång tid framöver.

Efter Utmaningarnas Hus gick vi ner till Handikappbadet, åt lite och fortsatte med diverse tävlingar så som uppdrag, skytte, straffar, memory och stafetter.

Vi hade tur med vädret och skulle avslutat med ett dopp i det kalla vattnet men tiden räckte tyvärr inte till.

Vi avslutade istället med en lugn samling där killarna fick överräcka ett album med hälsningar och bilder från de gångna åren till Johan.

På kvällen var vi flera stycken som samlades för middag och lite trevligheter. Vi föräldrar fick också chansen att tacka Johan för alla timmar, år och allt engagemang han lagt på våra barn. En dag i framtiden kommer killarna inse hur mycket han gjort och betytt för dem (om dom inte fattat det redan)!


Tack grabbar för en trevlig dag och ett STORT TACK till Johan för allt han gjort för laget.

Invigning säsongen 2017-18
2017-06-08 17:35
Vårt nyinredda förråd på Isstadion
Nu är det dags att dra igång säsongen 2017-18!

Vårt nya förråd på stadion står nu klart! Vill passa på att tacka N-L Byggservice för den generösa gåvan, det fina hyllsystemet.

Vill härmed bjuda ner samtliga föräldrar till förrådet på kaffe under träningen imorgon fredagen 9:de juni. Jag kommer även att visa den nya kollektionen av kläder som klubben har att erbjuda för kommande säsong.

Varmt välkomna!

Magnus Rosenberg
Equipment manager TEAM-03
Distriktsmästare igen!
2017-03-23 21:28
Grattis killar till vinsten i DM finalen och titeln Distriktsmästare. Finalen mot Helsingborg slutade med vinst 5-1.

En stabil insats av alla spelare och nu blickar vi framåt mot Uplandia Trophy nästa vecka där vi tar med oss den här härliga känslan av att vinna viktiga hockeymatcher.
Silver i Resport Trophy
2016-09-19 21:02
Grattis killar till en fantastisk insats i Resport Trophy. 10 matcher och nio segrar är kanon och ni ska vara stolta över era medaljer.
 
Huvudpartners