Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Team 09

Malmö Redhawks riktlinjer pga Covid-19
2020-08-18 22:22

Vi i Malmö Redhawks följer rekommendationer från myndigheter och har även dialog med Malmö kommun kring aktiviteterna i deras anläggningar, och de är mycket tydliga med att vi ska minimera antalet personer som är i byggnaderna samtidigt. Bland annat innebär det att endast spelare och ledare får vara inne i anläggningarna, det gäller såväl omklädningsrum som läktare, cafeteria och andra ytor. Föräldrar är välkomna att lämna av sina barn vid entrén och hämta efter avslutad träning.

Vi har också anpassat så vi är få lag på plats samtidigt, flera omklädningsrum/lag så vi kan sitta utspritt när utrustning tas på och av.


Malmö Redhawks riktlinjer:

  • Alla har med egen vattenflaska och delar inte den med någon annan.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Vid minsta sjukdomssymptom stannar du hemma.
  • Dusch och ombyte sker hemma. (Gäller ej själva hockeyutrustningen, den kan tas på i omklädningsrummet)
  • Vi håller avstånd i omklädningsrummen.
  • Cafeterian i Rosengårds ishall är stängd tills annan info kommer.
  • Träningsverksamhet bedrivs utan åskådare. Inga föräldrar i anläggningen.
  • Matcher spelas utan åskådare. Enbart spelare, ledare och matchfunktionärer får vara inne i anläggningen.
Riktlinjerna gäller vår verksamhet i samtliga våra anläggningar.

Det är såklart tråkigt att inte kunna erbjuda publik på matcher och träningar, men samtidigt måste vi ta vårt ansvar för att stoppa smittspridningen av covid-19. Att vi alla hjälps åt och tar ansvar leder förhoppningsvis till att vi kommer tillbaks till en ”normal verklighet” mycket fortare. Så fort våra riktlinjer förändras kommer det kommuniceras.

Vi arbetar på att kunna livesända alla matcher och eventuellt även träningar via svenskhockey.tv och mer info kommer skickas ut om det när vi vet hur det ser ut.

Stort tack för er förståelse och för att vi alla hjälps åt i denna tid.

Hälsningar
IF Malmö Redhawks
 
Huvudpartners