Välkommen till Malmö Redhawks Ungdom!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Team 09

Kreativ Is – individuell lek och teknikutveckling
2017-11-02 20:25
Hej,

Vi har nu skapat en egen sida på vår hemsida till kreativ is för att ni alltid ska kunna veta vilka tider som gäller. Kalendern på hemsidan hittar ni här: http://ungdom.malmoredhawks.com/kalender/?ID=208584

Det går bra att prenumerera på kalendern för att alltid ha aktuella tider i din telefon.

Upplägget är mycket enkelt och kommer säkert att kunna utvecklas med hjälp av allas positiva idéer och förslag. Vi erbjuder våra spelare att öva, leka, lira, testa och inspireras av varandra på Rosengårds Ishall måndagar, onsdagar och fredagar kl 15:00. Det finns en ansvarig på plats i hallen och det är fritt för spelarna att delta – ingen anmälan och ingen tränarledd träning. Med detta initiativ vill vi öka möjligheten till lekfull spontanträning och umgänge mellan spelare i olika åldersgrupper, vilket vi hoppas blir kul och kan leda till positiv teknikutveckling och ökat relationsbyggande mellan lagen.

Varmt välkomna!
 
Huvudpartners