Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Kontrakten förlängda med juniortränarna
2016-04-15 09:33
Foto: Malmö Redhawks
Malmö Redhawks juniortränare är klara för en förlängning i klubben. Viktor Stråhle och Tomas Kollar har skrivit på nay tvåårsavtal samtidigt som deras assisterande tränare förlänger sina kontrakt med en säsong.

Malmö Redhawks fortsätter att utveckla ungdomsverksamheten, allt från de yngsta tjejerna och killarna i skridskoskolan till klubbens elitjuniorer. Ett av de viktigaste stegen i spelarutvecklingen sker i juniorelitverksamheten och hockeygymnasiet, där talangerna utvecklas och förbereds på de mycket tuffa krav som elithockey på seniornivå innebär. Kontinuitet är centralt i verksamheten och det är därför glädjande att kunna presentera att huvudtränarna Viktor Stråhle och Tomas Kollar är klara för ytterligare två säsonger - och att resten av vår juniorelitstab är klar för den kommande säsongen.

- Vi är jättenöjda med våra juniortränare och ser dagligen hur deras engagemang och vilja att ta nya steg utvecklar vår verksamhet. De är unga, hungriga tränare med höga ambitioner och rätt attityd och det känns mycket bra att alla är kvar nästa säsong och att vi har gjort klart för ytterligare två säsonger med Stråhle och Kollar, säger ungdomsverksamhetens klubbchef, Jens Hemström.

- Kvaliteten på vår verksamhet i J18 och J20 har verkligen höjts och vi ser både ett starkt fokus på individutveckling och att Malmö Redhawks sätt att spela hockey i SHL också färgar hur våra juniorlag spelar och uppträder. Malmö Redhawks spelidé, sätt att träna och spelarnas karaktär ska genomsyra hela vår elitverksamhet och samarbetet med Viktor och Tomas fungerar jättebra, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

 
Huvudpartners