Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Emporia ingår samarbete kring Redhawks damsatsning
2016-03-17 17:53
Emporia och IF Malmö Redhawks tillsammans för att stärka damhockeyn i regionen.
Emporia har nu valt att bli damsponsor för Malmö Redhawks under 2016. Detta leder förhoppningsvis till ett nära samarbete där båda parter kan dra nytta av respektive organisation till att dra publik och besökare till Hyllie.

- Vi ser framemot att kunna vara en del av Malmö Redhawks aktiva satsning inom damhockeyn. Precis som Emporia, är Malmö Redhawks en klubb som vill ligga i framkant på många sätt och därför känns det som ett naturligt steg för oss att gå in som sponsorer för damhockeyn, säger Anders Börgdal, marknadschef för Emporia.

- Vår satsning på tjej- & damhockey är väldigt spännande och det känns mycket kul och värdefullt att Emporia väljer att stödja projektet säger Jens Hemström, Klubbchef IF Malmö Redhawks. I Emporia får vi en samarbetspartner med ett starkt varumärke och en aktiv aktör inom näringslivet i regionen.

Samarbetet mellan Malmö Redhawks och Emporia sträcker sig också till att man i år startar Emporia Ladies Battle samt att man drar igång Emporia Tjejcup.

Emporia Ladies Battle
För att sprida tjejhockeyn och visa riktigt fin hockey kommer Emporia Ladies Battle att spelas i Rosengårds Ishall den 27/3 - 2016. Malmö Redhawks, Troja/Ljungby och Karlskrona kommer att sätta ihop ett gemensamt lag och tillsammans möta St. Mary’s Flames Prep Team från Winnipeg Canada - hockeylandet framför alla.

Emporia Tjejcup 2016
Malmö Redhawks och shoppingcenter Emporia vill tillsammans skapa en återkommande tjejcup. Emporia Tjejcup 2016 spelas i Malmö 29/4-1/5 av tjejer födda mellan 1999-2002. Malmö Redhawks tjejlag kommer i cupen att möta distriktslag, klubblag, selectlag och även utländska lag.
 
Huvudpartners